Preview Mode Links will not work in preview mode

Duimpjeworstelen


Professioneel filmfan Ruud Vos gaat elke week babbelen met een toffe gast, met wie hij van mening verschilt over een film. Nieuw of oud, het maakt niet uit. En het gesprek mag verder alle kanten op gaan.

Oct 20, 2020

Hij was al nieuwslezer, kunstschaatser, bruiloftplayboy, modeontwerper en Nascar-coureur. Nu doet Will Ferrell een gooi naar de grote prijsbokaal in het Eurovisie Songfestival, bijgestaan door Rachel McAdams. Ze spelen een IJslands powerduo met grote ambities. Maar kunnen ze de Russische topact Alexander Lemtov (Dan Stevens) de loef afsteken? Daarover gaat Eurovosion Song Contest: the Story of Fire Saga.

Wie er zeker de volle 12 punten aan zou geven, is comedian en ondernemer Said el Hassnaoui, ook bekend als WestSaid. Host Ruud ging bij hem langs in Veenendaal om deze Netflix-comedy eens nader onder de loep te leggen. Maar uiteindelijk begonnen ze ook best een aantal stukken film naar elkaar te citeren. Want zo'n film is het wel.

Said is sinds een paar maanden zelf aan het podcasten geslagen. Hij verzamelt in de interviewpodcast Date ik het maar niet verhalen uit de wereld van het daten. Dus verwacht Tinder-fiasco's, misgelopen blind dates en zelfs een kandidaat aan het tv-programma Blind Date. Oftewel, lekker herkenbaar en veel plaatsvervangende schaamte.

Ook hebben we het over de afwezigheid van Duncan Lawrence, Saids criteria voor een goede film en het huwelijk van Will Ferrell met een Zweedse veilingmeester.

Links:

Extra links: