Preview Mode Links will not work in preview mode

Duimpjeworstelen


Professioneel filmfan Ruud Vos gaat elke week babbelen met een toffe gast, met wie hij van mening verschilt over een film. Nieuw of oud, het maakt niet uit. En het gesprek mag verder alle kanten op gaan.

May 18, 2021

Een unicum! Voor het eerst in deze show hebben we niet een, maar twee podgasten. Want als je om één Cinemaatje vraagt, krijg je er steevast een tweede bij. Host Ruud reisde naar Tilburg af om te babbelen met William en Jean-Paul. En wie de zeventiende aflevering van hun podcast Cinepraatjes heeft geluisterd, weet al dat het om een uitwisseling gaat!

Zowel J.P. als William had niet veel op met de scifi-kraker Arrival, toen-ie uitkwam in 2016. En nu nog steeds niet. Terwijl de wereld dacht: "Amy Adams die leert communiceren met zevenpotige aliens? Yes, please!", dachten zij: "Boe!" En laat dit nou net een podcast zijn die gedijt op afwijkende meningen! Het wordt verdomde gezellig ook! En dat is nog voor er flessen wijn worden opengetrokken om op de Cinemaatjes-toer te gaan...

Verder hebben we het ook over de wetenschappelijke capaciteiten van 'Jeremy Remspoor', het gebruik van anagrammen als kindernamen en de onvermijdelijkheid van lineair denken.

Steun Duimpjeworstelen op Patreon! En ontvang leuke extraatjes ^_^

Links:

Extra links: