Preview Mode Links will not work in preview mode

Duimpjeworstelen


Professioneel filmfan Ruud Vos gaat elke week babbelen met een toffe gast, met wie hij van mening verschilt over een film. Nieuw of oud, het maakt niet uit. En het gesprek mag verder alle kanten op gaan.

Sep 20, 2022

Misbaksel, troep en schijtfilm. Dat zijn de aardigste woorden die mensen meestal overhebben voor het tweede deel uit de Fantastic Beasts-reeks. The Crimes of Grindelwald is een film waar weinig mensen liefde voor hebben. Maar soms vind je iemand, en die heeft zo! ontzettend! veel! liefde voor een gehate film, dat het bijna de boel neutraliseert.

In deze aflevering doet communicatie-expert en Harry Potter-kenner Tim Arets een op zijn minst indrukwekkende poging om Crimes te rehabiliteren. Als iemand het werk van J.K. Rowling tot in de puntjes beheerst, is hij het wel. En deze film is oprecht een van zijn favorieten uit de reeks.

In aflevering 98 sprongen we al aan boord van de Hogwarts Express, en het is nu tijd om opnieuw de tovenarende wereld in te duikelen. Deze keer gaan Newt en Jacob op avontuur in Parijs. Of je ervan houdt of niet, Fantastic Beats: The Crimes of Grindelwald geeft wel veel om over te praten!

We hebben het zoal over rouwverwerking Harry Potter-style, de Tweede Wereldoorlogparallellen van de Wizarding World, en de rocksterachtige kwaliteiten van Gellert Grindelwald.

Steun Duimpjeworstelen op Patreon! En ontvang leuke extraatjes ^_^
 
Links:

Extra links: