Preview Mode Links will not work in preview mode

Duimpjeworstelen


Professioneel filmfan Ruud Vos gaat elke week babbelen met een toffe gast, met wie hij van mening verschilt over een film. Nieuw of oud, het maakt niet uit. En het gesprek mag verder alle kanten op gaan.

Mar 24, 2020

Je bent met het vliegtuig op weg naar L.A., wat kijk je dan? Waarom niet iets met drie keer de lettercombi L-A in de titel? La La Land (2016) is een groot eerbetoon aan de klassieke Hollywood-musicals van weleer. Grote, kleurrijke producties met veel zang en dans, en vooral ook romantiek. Maar is het wel zo'n geslaagde hommage?

Nee, vindt Schokkend Nieuws-hoofdredacteur Julius Koetsier. Wat hem betreft komt deze film niet in de buurt, en al helemaal de zang- en danscapaciteiten van de twee hoofdrolspelers, Emma Stone en Ryan Gosling, niet. Maar leuk geprobeerd van regisseur Damien Chazelle. Nee maar echt. Serieus. Heel leuk geprobeerd.

Verder hebben we het ook over feestjes waar iedereen gezien wil worden, de ontkenning van het bestaan van mobiele telefoons en de echte toekomst van de jazzmuziek.

Overigens goed nieuws: vanaf nu valt Duimpjeworstelen onder de paraplu van de filmwebsite Cine.nl! Ze zijn ook begonnen met een eigen podcast, maar er was nog ruimte voor één meer, en deze show wil graag bij de Cine-familie horen. En voorlopig blijven we ook zeker te vinden op Ugenda. Want de mensen daar zijn ook lief.

Links:

Extra Links: