Preview Mode Links will not work in preview mode

Duimpjeworstelen


Professioneel filmfan Ruud Vos gaat elke week babbelen met een toffe gast, met wie hij van mening verschilt over een film. Nieuw of oud, het maakt niet uit. En het gesprek mag verder alle kanten op gaan.

Jun 16, 2020

Denzel Washington kreeg eindelijk zijn eerste Oscar voor een hoofdrol, de carrières van regisseur Antoine Fuqua en schrijver David Ayer werden gelanceerd en de wereld maakte kennis met Eva Mendez. En dan is de film ook nog eens eindeloos te citeren. "King Kong ain't got shit on me!" Over Training Day (2001) kun je een hoop zeggen, maar niet dat het een subtiele film is. 

Voor podgast Richard Olthof maakt dat niet uit. Als filmreviewer gaf hij 'm een dikke 4 sterren en een duim omhoog. Richard is een van de vaste schrijvers voor Filmdomein en schuift vaak in de videopodcast van de Filmerds om het over de allernieuwste films te hebben. En hij zou maar wat graag een dagje optrekken met de corrupte agent Alonzo, die in Training Day door Washington wordt gespeeld.

Verder hebben we het ook over hoe kinderen krijgen je blik op een film kan veranderen, Richards theorie over Alonzo's ware aard en de kapsels die we op de middelbare school hadden.

Links:

Extra link: