Preview Mode Links will not work in preview mode

Duimpjeworstelen


Professioneel filmfan Ruud Vos gaat elke week babbelen met een toffe gast, met wie hij van mening verschilt over een film. Nieuw of oud, het maakt niet uit. En het gesprek mag verder alle kanten op gaan.

Mar 9, 2021

Ze lieten hem niet in vrede rouwen om zijn vrouw. Ze vermoordden zijn puppy. Ze verdienen het om te sterven. Is er ooit een film geweest met een betere motivatie om een hoop slechteriken naar het Hiernamaals te helpen dan John Wick? Velen hadden Keanu Reeves al een beetje afgeschreven als filmster, en toen redde deze relatief lowbudget actiefilm zijn carrière. 

Dat wil nog niet zeggen dat iedereen aan boord is. Mike van Dooyeweert, van de superheldenpodcast Supercast, wil het maar al te graag opnemen tegen de Baba Yaga. Natuurlijk keek hij de film. Een moetje, zelfs als je niet zo van vechtfilms houdt. Maar zelfs dan was John Wick voor hem niet waar hij op hoopte. En wie is host Ruud om een beetje controverse niet te verwelkomen?

Verder gaat het ook over de eeuwige jeugd van Keanu Reeves, de rol van humor in actiefilms en de vraag of John Wick al dan niet een superheld genoemd kan worden.

Steun Duimpjeworstelen op Patreon! En ontvang leuke extraatjes ^_^

Links:

Extra links: