Preview Mode Links will not work in preview mode

Duimpjeworstelen

Professioneel filmfan Ruud Vos gaat elke week babbelen met een toffe gast, met wie hij van mening verschilt over een film. Nieuw of oud, het maakt niet uit. En het gesprek mag verder alle kanten op gaan.

Jul 27, 2021

Overdag doet hij stunts in films, in de avonden klust hij bij als chauffeur voor criminele bendes. Ryan Gosling speelt de 'Driver', een man met een strikte code en een voorliefde voor synthesizermuziek. Een echt human being. En een echte held! In 2011 was menig filmliefhebber helemaal aan het zwijmelen, alleen al bij de...


Jul 20, 2021

'Into the world we're thrown. Like a dog without a bone.' Je leest het al, deze week besteden we aandacht aan The Doors (1991) van Oliver Stone. De film die, hoezeer-ie ook de naam van de hele band draagt, vooral een biopic is van Jim Morrison. Zelfdestructieve poeet, onvoorspelbare showman en lid van de 27...


Jul 13, 2021

O dear... Our host Ruud is looking a bit green on this episode's screenshot. Could it be that we're tackling a truly disgusting, vile and horrifying film this time around? You may judge that for yourself. For it's time we have a discussion about The Human Centipede.

It's the tale of a German doctor, who wants to stitch...


Jul 6, 2021

Nu al een nieuwe aflevering van Duimpjeworstelen? Jawel, gedurende de zomermaanden brengen we extra afleveringen uit van je favoriete filmpodcast! En we beginnen meteen met een vurig gesprek, met The Martian (2015) op het hakblok.

Ridley Scott verfilmde deze NASA-fanfictie, over astronaut Mark Watney die per ongeluk in...