Preview Mode Links will not work in preview mode

Duimpjeworstelen


Professioneel filmfan Ruud Vos gaat elke week babbelen met een toffe gast, met wie hij van mening verschilt over een film. Nieuw of oud, het maakt niet uit. En het gesprek mag verder alle kanten op gaan.

Jun 15, 2021

Smijt zes stoere vrouwen in een grot die nog niet in kaart is gebracht en zet er een camera op. Dan heb je al een spannende film. Maar gooi er nog wat kruipende mensachtige gedrochten bij, en je hebt echt lekkere horror. In theorie dan. Na alle goede verhalen over The Descent (2005) voelde host Ruud namelijk vooral teleurstelling bij deze film van regisseur Neil Marshall. 

Wel laaiend enthousiast is acteur en bordspellenfanaat met een baard Duncan Meijering. Voor hem was dit een regelrechte griezeltopper, en echt niet alleen omdat er wat lekker gore in zit. Maar dat helpt natuurlijk wel. Hij wilde het sowieso graag opnemen voor een horrorfilm, een genre dat in zijn eigen een te slechte reputatie heeft. En dan is The Descent een uitstekende titel.

Ook gaat het over Duncans korte interactie met Saw-acteur Tobin Bell, de voorspelbaarheid van jumpscares en hoe het is om te werken als scare-actor. En dat heeft niet alleen Duncan gedaan.

Steun Duimpjeworstelen op Patreon! En ontvang leuke extraatjes ^_^

Links:

Extra links: