Preview Mode Links will not work in preview mode

Duimpjeworstelen


Professioneel filmfan Ruud Vos gaat elke week babbelen met een toffe gast, met wie hij van mening verschilt over een film. Nieuw of oud, het maakt niet uit. En het gesprek mag verder alle kanten op gaan.

Apr 7, 2020

De gasten van deze podcast blijven je verbazen. Een Film Fan – see what we did there? – die maar weinig opheeft met Fight Club (1999), misschien wel het magnum opus van de beste filmmaker van zijn generatie? Gelukkig is host Ruud altijd wel te porren om te praten over de grote David Fincher.

Maar tegenover hem zit dus Nils Timmer van de Film Fans Podcast. Na jaren van aansporing gaf hij eindelijk Fight Club een kans. Maar hij werd er niet zo blij van. Was hij overhyped? Was er wat anders wat hem afstootte? Hij belt in via Skype om er eens wat dieper in te duiken.

Het is de eerste van een set afleveringen die is opgenomen in sociale isolatie. Oftewel met het wonder van moderne technologie, dat ons dezer dagen toch contact met elkaar laat hebben. Want ja, je moet wat.

Ruud en Nils hebben het trouwens ook nog over de rol van geweld in cinema, films met een twist erin en iets moois kapot willen maken.

Links:

Extra Links: